sonor Posted June 15 Posted June 15 (edited) MODEL CERERE CAMPANIE STAFF Nick: Prenume: Varsta: Primele 3 cifre din CNP: Link sau Poza cu orele (momentan nu conteaza orele) : SteamID: Ai citit regulamentul?: Descrie-te in cateva cuvinte: De ce doresti acest grad?: Nume discord: Alte detalii: Cererea se face in acest TOPIC respectand modelul de mai sus, in caz contrar cererea este respinsa automat. Trebuie sa ai minim 14 ani pentru a aplica. In cazul in care cererea a fost respinsa, nu mai aveti voie sa faceti alta in acest topic. Cautam: - 3 Helperi - 2 Moderatori Edited June 15 by sonor Quote
case Posted June 15 Posted June 15 Nick: case Prenume: Darius Varsta: 19 Primele 3 cifre din CNP: 506 Link sau Poza cu orele (momentan nu conteaza orele) : SteamID: STEAM_1:1:510653480 Ai citit regulamentul?: il citesc dupa Descrie-te in cateva cuvinte: de treaba, fizician, mai radem si noi mai alea, m apuc de iar de cs ca am terminat cu bacu De ce doresti acest grad?: ca mi place serverul, noul joc e misto rau si o sa joc mult Nume discord: case Alte detalii: nimic Quote
_kNd Posted June 16 Posted June 16 Acum 12 ore, case a spus: Nick: case Prenume: Darius Varsta: 19 Primele 3 cifre din CNP: 506 Link sau Poza cu orele (momentan nu conteaza orele) : SteamID: STEAM_1:1:510653480 Ai citit regulamentul?: il citesc dupa Descrie-te in cateva cuvinte: de treaba, fizician, mai radem si noi mai alea, m apuc de iar de cs ca am terminat cu bacu De ce doresti acest grad?: ca mi place serverul, noul joc e misto rau si o sa joc mult Nume discord: case Alte detalii: nimic Acceptat, deschide un ticket pe sectiunea de csco pe discord. Quote
Recommended Posts