cristi1337 Posted May 30 Posted May 30 Nick: cristi Prenume:Cristi Varsta:18 Primele 3 cifre din CNP:507 Ore jucate (poza): SteamID: STEAM_1:1:587573493 Ai citit regulamentul?: il citesc dupa Descrie-te in cateva cuvinte:Imi place sa ma joc csgo pe go si fotbal De ce doresti acest grad?: In primul rand am multa experienta in staff , iar datorita activitatii mele pot fi oricand pe server cand cineva face probleme. Nume discord: .cristi77777 Alte detalii: Stiu ca am facut putine probleme acum cateva saptamani si pentru asta imi cer scuze.
Ryun66 Posted May 30 Posted May 30 0 4 Message Posted April 28 CONTRA Faci misto de tot staff-ul,injuri pe toti,commbanuri multe si nu esti deloc pregatit 1 SIGNED BY RYUN https://steamcommunity.com/id/1337Ryun/
N3gr0_dDanutzuu Posted May 30 Posted May 30 (edited) PRO Noi doi nu am avut vreo altercatie sau cv de genu ai mai fost staff si ai experienta , dar te rog sa ti reglezi comportamentul si sa ti cresti activitatea. SIGNED BY N3GR0 Edited May 30 by N3gr0_dDanutzuu 1
Edyrorekt Posted May 30 Posted May 30 CONTRA Ai facut misto de staff, comentai la orice facea staff-ul si ai multe sanctiuni 1
Silo Posted May 30 Posted May 30 CONTRA Ai făcut mișto de staff, comentai orice făcea staff-ul, te aștept cu o alta cerere după ce văd că îți remediezi comportament SIGNED BY SILO 1
HeadHunter Posted May 31 Posted May 31 PRO Din greseli se invata si probabil ai cedat emotiilor de ai avut acele tangente, insa observ ca esti activ si esti major, consider ca ai fi un plus staff-ului intrucat vii cu ceva experienta si sunt convins ca odata ce ti se ofera ocazia sa fii staff o sa fii responsabil si nu iti vei bate joc de aceasta functie.
-alex Posted May 31 Posted May 31 PRO Baiat de treabă, nu am avut altercații cu tine și cred ca meriți încă o șansă în staff. Signed by -alex
nafing Posted May 31 Posted May 31 Acceptat. Deschide un ticket pe discord sa iti pot da gradele.Si sa nu mai ai altercatii ca si in trecut. T/C. ╔════════════════════════════════════════════════╗ nafing adevaratul bai ratatule | My Socials | BMW E90 320D 250~HP ╠════════════════════════════════════════════════╣ ╚════════════════════════════════════════════════╝
Recommended Posts