Jump to content

CERERE HELPER cristi

Recommended Posts

Posted

Nick: cristi
Prenume:Cristi
Varsta:18
Primele 3 cifre din CNP:507
Ore jucate (poza): 
SteamID:  STEAM_1:1:587573493
Ai citit regulamentul?: il citesc dupa
Descrie-te in cateva cuvinte:Imi place sa ma joc csgo pe go si fotbal
De ce doresti acest grad?: In primul rand am multa experienta in staff , iar datorita activitatii mele pot fi oricand pe server cand cineva face probleme.
Nume discord:  .cristi77777
Alte detalii:  Stiu ca am facut putine probleme acum cateva saptamani si pentru asta imi cer scuze.

image.thumb.png.b00f2e1560b11b2cfb25f4d3df5d86f6.png

Posted (edited)

PRO
Noi doi nu am avut vreo altercatie sau cv de genu ai mai fost staff si ai experienta , dar te rog sa ti reglezi comportamentul si sa ti cresti activitatea.
                                                                                                                                             SIGNED BY N3GR0

Edited by N3gr0_dDanutzuu
  • Love 1
Posted

CONTRA

Ai făcut mișto de staff, comentai orice făcea staff-ul, te aștept cu o alta cerere după ce văd că îți remediezi comportament 

SIGNED BY SILO 

• Love 1
Posted

PRO
Din greseli se invata si probabil ai cedat emotiilor de ai avut acele tangente, insa observ ca esti activ si esti major, consider ca ai fi un plus staff-ului intrucat vii cu ceva experienta si sunt convins ca odata ce ti se ofera ocazia sa fii staff o sa fii responsabil si nu iti vei bate joc de aceasta functie. 

Posted

PRO

Baiat de treabă, nu am avut altercații cu tine și cred ca meriți încă o șansă în staff.

Signed by -alex

Posted

Acceptat.

Deschide un ticket pe discord sa iti pot da gradele.Si sa nu mai ai altercatii ca si in trecut.
T/C.

╔════════════════════════════════════════════════╗

nafing adevaratul bai ratatule

My Socials   |

BMW E90 320D 250~HP
╠════════════════════════════════════════════════╣

giphy.webpgiphy.webpgiphy.webp

╚════════════════════════════════════════════════╝

• nafing locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...