Jump to content

Cerere up N3GR0

Recommended Posts

Posted

Nick : N3GR0

Ore https://imgur.com/a/VTeC7Kh

grad actual: helper

Grad dorit: MOD

Steam ID: STEAM_1:0:859159213

de ce doresc up : cred ca mi am făcut treaba ca helper pana acum și merit up , am îndeplinit cerințele săptămânale,  și am mai fost în trecut chiar dacă am luat down dintr o prostie 

alte detalii : -

Posted

PRO

Esti un băiat de treabă , nu am mai văzut reclamați la adresa ta , meriți!!

SIGNED BY SILO 

Posted

PRO

Esti activ pe sv,iti faci treaba ca si staff,sper sa nu se mai repete ce ai facut si ca ai invatat ceva din asta,consider ca mai meriti o sansa deoarece ai luat down oarecum pe un motiv care nu avea asa multa "relevanta" cu jucatori de pe comunitatea noastra de GO si sper ca de data asta sa fie bine esti un baiat ambitios dar trebuie sa fii mai serios.Succes!

Posted

PRO
Am observat ca esti activ pe server si iti dai interesul, fara sa intri in conflicte cu alti jucatori. Eu zic ca meriti un UP la MOD!

Posted

PRO

Meriți ești un băiat de treabă, caterincă și îți faci treaba meriți!

Signed by -alex

• _kNd locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...