johnfortnite3 Posted January 1 Posted January 1 Nick: johnfortnite3 Prenume: Erick Varsta: 14 Primele 3 cifre din CNP: 510 Ore jucate (poza): SteamID: STEAM_1:1:897682802 Ai citit regulamentul?: de ce? Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt un baiat chill si nonchalant care isi doreste foarte mult grad pe obg. Respect adminii de pe server, ori ca e Discord, ori ca e pe joc si stiu cand sa spun stop. Ma pricep si imi place tot ce inseamna calculatoare si Imi plac emoloaicele si femeile mai inalte decat mine De ce doresti acest grad?: De cand am inceput sa particip in comunitatea oldbutgold de pe Counter-Strike Global Offensive (legacy) am vazut ceva mai diferit fata de celelalte servere comunitare despre care nu le voi da nume. Fiecare jucator pare a avea o poveste complicata in spatele lui, pe care doar persoanele cu un rol de prestigiu le pot intelege corect. In acest fel, daca intru in gradul de helper ma voi putea conecta intr-un alt fel cu jucatorii de pe competitive, arena si awp. Pe langa asta, unii jucatori folosesc avantaje nedrepte si imi doresc sa ii extermin pe acesti neseriosi. In rest, imi doresc sa aduc un plus acestei comunitati, si promit ca voi respecta regulile impuse si persoanele cu un rol mai mare decat al meu. Nume discord: inglismen1337 Alte detalii: ~
johnfortnite3 Posted January 1 Author Posted January 1 daca nu se vede poza cu ore https://imgur.com/a/28VGfgC
simplu Posted January 1 Posted January 1 PRO jucator destul de activ, nu are foarte multe gag uri si nu este toxic.
Horia Posted January 1 Posted January 1 PRO Jucator activ, isi vede de treaba lui + ii plac emoloaicele
Fraud Posted January 1 Posted January 1 PRO Nu il cunosc pe baiat , dar merita o sansa Contra pentru emoloaice =)
regele Posted January 1 Posted January 1 Pro Nu te-am vazut pe server momentan , dar din spusele colegilor esti activ si de treaba.
Recommended Posts