Jump to content

CERERE RECLAMATIE Edy

Recommended Posts

Posted

Nick: Adolf Kitler 
Nick admin reclamat: edy_abia_respira
Motivul reclamatiei:lbj
Ora si data cand s-a intamplat:scrie in imagine
Dovada:image.thumb.jpeg.789f09c50cd5c7175a57bb3bf494af33.jpeg
Alte detalii: vreau sa stiu de ce mi-am luat gag

Steam | Discord

"Nu există limite pentru ceea ce poți realiza, cu excepția celor pe care ți le impui singur." - King Von, cred.

Posted

Salut, ti-ai luat gag pentru ca ai avut un limbaj vulgar fata de un jucator de la tero, acel jucator l-ai suspectat de cod, iar eu si restul staffului am actionat. Cand m-am pus pe spec cu alti membri din staff, acel baiaf nu avea cod, doar incepeai sa te oftici, pentru asta ai mai primit si gag

Posted

mi-ai dat mute, nu gag, vreau sa vad dovada

Steam | Discord

"Nu există limite pentru ceea ce poți realiza, cu excepția celor pe care ți le impui singur." - King Von, cred.

Posted (edited)

image.png.b7313375d37d478998c4e3ec45423b13.png

"Nu comentati deciziile adminilor, daca aveti ceva de comentat faceti o reclamatie pe forum."

Sunt convis de bunatatea si îndeletnicirea pe care o ai pe server, dar post hunt-ul pentru a aduce un admin intr-o ipostaza proasta prin diferite actiuni pe server sau in afara acestuia se considera post hunt.
Ai deschis undeva la 5,6 reclamatii deschise impotriva lui @Edyrorektintr-o perioada relativ scurta, toate avand in deznodamant faptul ca admin-ul a procedat corect. Sunt complet convins si cu, si fara filmare, ca nu esti foarte cuminte. @Edyrorektv-a primi Avertisment Verbal pentru ca nu a adus o dovada clara mute-ului oferit. Urmatorea reclamatie nefondata
si in care este cautat un temei de cearta sau alte conflicte o sa se respinga automat.
T/C

Edited by _kNd
  • _kNd locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...