joskii Posted May 22 Posted May 22 Nick: Adolf Kitler Nick admin reclamat: edy_abia_respira Motivul reclamatiei:lbj Ora si data cand s-a intamplat:scrie in imagine Dovada: Alte detalii: vreau sa stiu de ce mi-am luat gag ♔Steam | Discord♚ "Nu există limite pentru ceea ce poți realiza, cu excepția celor pe care ți le impui singur." - King Von, cred.
Edyrorekt Posted May 22 Posted May 22 Salut, ti-ai luat gag pentru ca ai avut un limbaj vulgar fata de un jucator de la tero, acel jucator l-ai suspectat de cod, iar eu si restul staffului am actionat. Cand m-am pus pe spec cu alti membri din staff, acel baiaf nu avea cod, doar incepeai sa te oftici, pentru asta ai mai primit si gag
joskii Posted May 22 Author Posted May 22 mi-ai dat mute, nu gag, vreau sa vad dovada ♔Steam | Discord♚ "Nu există limite pentru ceea ce poți realiza, cu excepția celor pe care ți le impui singur." - King Von, cred.
_kNd Posted May 23 Posted May 23 (edited) "Nu comentati deciziile adminilor, daca aveti ceva de comentat faceti o reclamatie pe forum." Sunt convis de bunatatea si îndeletnicirea pe care o ai pe server, dar post hunt-ul pentru a aduce un admin intr-o ipostaza proasta prin diferite actiuni pe server sau in afara acestuia se considera post hunt. Ai deschis undeva la 5,6 reclamatii deschise impotriva lui @Edyrorektintr-o perioada relativ scurta, toate avand in deznodamant faptul ca admin-ul a procedat corect. Sunt complet convins si cu, si fara filmare, ca nu esti foarte cuminte. @Edyrorektv-a primi Avertisment Verbal pentru ca nu a adus o dovada clara mute-ului oferit. Urmatorea reclamatie nefondata si in care este cautat un temei de cearta sau alte conflicte o sa se respinga automat. T/C Edited May 23 by _kNd
Recommended Posts