Jump to content

Cerere Helper-Silo

Recommended Posts

Posted

Nick: Silo

Prenume: Alex

Varsta: 14

Primele 3 cifre din CNP: 510

Ore jucate (poza): va rog sa va uitati mai jos

SteamID:  STEAM_0:0:901281227

Ai citit regulamentul?: il citesc dupa

Descrie-te in cateva cuvinte: Salut,ma numesc Alex, am 14 ani, sunt un baiat deschis la minte care permite sa glumim intre noi dar in limita bunului simt

De ce doresti acest grad?: As dori acest grad pentru ca sunt destul de activ, deobicei cand vin seara de la scoala si pentru ca as vrea sa ajut cat mai mult persoanele din jurul meu care au nevoie 

Nume discord: alex_rnm

Alte detalli: Sunt staff pe awp si am niste experinta si as dori sa votati cu credeti voi mai bine<3 si as vrea sa mai adaug ca miam schimbat comportamentul care era nepotrivit

Imagine WhatsApp 2025-05-20 la 22.51.19_d8fc63f2.jpg

Posted

PRO

Baiat de treaba , nu te iei in gura cu nimeni , dar te rog sa ti cresti activitatea in urmatoarele zile , si  sa nu mai dai bind  ul ala cu vortex.

SIGNED BY N3GR0.

• Love 1
Posted

PRO

Consider ca nu ai mai avut un comportament "agresiv" am vazut ca in ultima perioada ai niste sanctiuni dar mi au zis baietii ca le ai de la bind uri,avand in vedere ca in ultima perioada a fost o perioada mai proasta in legatura cu playeri ai fost totusi destul de activ avand in vedere  acest fapt dar daca o sa intri in staff o sa te rog sa fii mai activ,nu ai mai intrat in conflicte ca in trecut si consider ca de data asta din punctul meu de vedere ai merita o sansa in staff.Succes!

• Love 1
Posted

PRO

Salut Silo, eu cred ca meriti sansa, de activitatea mai proasta inteleg pentru ca cred ca esti clasa a 8a si ai examen, esti chill, nu te iei cu nimeni la cearta  dar bind-ul ala cu vortex sau dxnialul nu-mi prea place in care exista cuvinte vulgare

• Love 1
Posted

PRO

Baiat de treaba, baiat chill, spamezi bind-ul cu vortex in rest este ok, are un limbaj frumos, isi vede de treaba lui meriti o sansa in staff!

Signed by -alex  

Posted

Acceptat, deschide un ticket pe discord alaturi de un link de la aceasta cerere.
T/C

• Love 1
  • _kNd locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...