mee6 Posted January 1 Posted January 1 Nick:Solo Prenume:Darian Varsta:16 Primele 3 cifre din CNP:508 Ore jucate (poza):14 (inainte de wipe 87) (Va dau poza pe discord ca nu merge sa o incarc pe imugur) SteamID: STEAM_1:1:630068854 Ai citit regulamentul?:de ce? Descrie-te in cateva cuvinte:Salut ma numesc Darian si imi place sa ma joc foarte mult fotbal si csgo,fivem, minecraft, sunt un copil destul de respectos cu persoanele mature si in general sunt respectos, cu cine ma respecta si pe mine normal, sunt un baiat classic, sunt foarte ascultator si foarte cooperativ De ce doresti acest grad?:Doresc acest grad de helper deoarece vreau sa ajut comunitatea cat si jucatorii cu probleme intampinate. Nume discord:bot5_22 Alte detalii:-
joskii Posted January 1 Posted January 1 CONTRA nu ai pus poza cu orele si nu ai orele necesare dupa cum am inteles ♔Steam | Discord♚ "Nu există limite pentru ceea ce poți realiza, cu excepția celor pe care ți le impui singur." - King Von, cred.
Fraud Posted January 1 Posted January 1 CONTRA Ai un vocabular destul de bogat, multe gag-uri si mute-uri + nu ai orele necesare
simplu Posted January 2 Posted January 2 Contra foarte multe gag uri si mute uri, destul de toxic + nu ai orele necesare.
Recommended Posts