joskii Posted May 10 Posted May 10 Nick:Joskii Prenume:Stefan Varsta:16 Primele 3 cifre din CNP:508 Ore jucate (poza): SteamID:STEAM_0:1:628283942 Ai citit regulamentul?: il citesc dupa Descrie-te in cateva cuvinte:Neforu De ce doresti acest grad?:Nu este destul staff online Nume discord:joskii_. Alte detalii: va kiss ♥ , poza e de la cererea trecuta ♔Steam | Discord♚ "Nu există limite pentru ceea ce poți realiza, cu excepția celor pe care ți le impui singur." - King Von, cred.
nafing Posted May 10 Posted May 10 (edited) PRO Ai mai fost in staff,ai experienta,chiar mi-a placut sederea ta in staff,erai linistit,nu erai toxic. Dar totusi sa mai cresti activitatea. Edited May 10 by nafing ╔════════════════════════════════════════════════╗ nafing adevaratul bai ratatule | My Socials | BMW E90 320D 250~HP ╠════════════════════════════════════════════════╣ ╚════════════════════════════════════════════════╝
xzr Posted May 10 Posted May 10 Contra Ai mai fost staff si in trecut ai avut 2 sanse nu prea ai stiut sa profiti de ele,din punctul meu de vedere momentan in acest moment nu te as mai vedea in staff si de cand ai fost scos din staff ai cuprins "cateva" sanctiuni pe sv.
N3gr0_dDanutzuu Posted May 10 Posted May 10 (edited) Contra Ai multe sanctiuni in ultima saptamana , toxic , nu ti ai revizuit comportamentul , activitate foarte slaba . SIGNED BY N3GR0 Edited May 10 by N3gr0_dDanutzuu
Edyrorekt Posted May 10 Posted May 10 PRO Ai avut probleme cu uni playeri dar tu ai incercat sa-ti vezi de treaba.Eu nu stiu cum ai fost tu ca staff dar meriti o sansa
Ryun66 Posted May 10 Posted May 10 Contra La fel de toxic ai ramas,nicio schimbare in comportament,multe sanctiuni,nu esti pregatit pentru staff si cumva am mentionat toxicitatea? esti toxic SIGNED BY RYUN https://steamcommunity.com/id/1337Ryun/
-alex Posted May 10 Posted May 10 CONTRA Esti toxic, comportamentul tau lasa de dorit, iti cam bati joc de lume crezandu-te 'amuzant'. Esti toxic. Signed by -alex
_kNd Posted May 10 Posted May 10 Respins, ai fost de 2 ori staff, ai dat dovada de inaptitudine totala + ca esti foarte hazos de fire, T/C
Recommended Posts