Jump to content

Cerere Helper Joskii

Recommended Posts

Posted

Nick:Joskii
Prenume:Stefan
Varsta:16
Primele 3 cifre din CNP:508
Ore jucate (poza):
SteamID:STEAM_0:1:628283942
Ai citit regulamentul?: il citesc dupa
Descrie-te in cateva cuvinte:Neforu
De ce doresti acest grad?:Nu este destul staff online
Nume discord:joskii_.
Alte detalii: va kiss ♥ , poza e de la cererea trecuta

730_28.jpg

Steam | Discord

"Nu există limite pentru ceea ce poți realiza, cu excepția celor pe care ți le impui singur." - King Von, cred.

Posted (edited)

PRO

Ai mai fost in staff,ai experienta,chiar mi-a placut sederea ta in staff,erai linistit,nu erai toxic.

Dar totusi sa mai cresti activitatea.

Edited by nafing

╔════════════════════════════════════════════════╗

nafing adevaratul bai ratatule

My Socials   |

BMW E90 320D 250~HP
╠════════════════════════════════════════════════╣

giphy.webpgiphy.webpgiphy.webp

╚════════════════════════════════════════════════╝

Posted

Contra

Ai mai fost staff si in trecut ai avut 2 sanse nu prea ai stiut sa profiti de ele,din punctul meu de vedere momentan in acest moment nu te as mai vedea in staff si de cand ai fost scos din staff ai cuprins "cateva" sanctiuni pe sv.

Posted (edited)

Contra

Ai multe sanctiuni in ultima saptamana , toxic , nu ti ai revizuit comportamentul , activitate foarte slaba .

SIGNED BY N3GR0

Edited by N3gr0_dDanutzuu
Posted

PRO

Ai avut probleme cu uni playeri dar tu ai incercat sa-ti vezi de treaba.Eu nu stiu cum ai fost tu ca staff dar meriti o sansa

Posted

CONTRA

Esti toxic, comportamentul tau lasa de dorit, iti cam bati joc de lume crezandu-te 'amuzant'. Esti toxic.

Signed by -alex 

Posted

Respins, ai fost de 2 ori staff, ai dat dovada de inaptitudine totala + ca esti foarte hazos de fire,
T/C

• _kNd locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...