Uncesu Posted May 2 Posted May 2 Nick:Ford Peek uncesu Prenume:Alex Varsta:15 Primele 3 cifre din CNP:509 Ore jucate (poza): SteamID:76561199838101472 Ai citit regulamentul?:il citesc dupa Descrie-te in cateva cuvinte:Salut, sunt alex , am 15 ani , ma consider un baiat de treaba , dar daca ajungeti sa ma cunoasteti mai bine o sa ma faceti in cele mai multe feluri posibile , ma consider un baiat inteligent De ce doresti acest grad?:vreau sa ajut la mentinerea serverului , sa ajut comunitatea , codatilor sa le dau pedeapsa pe care o merita si consider ca comunitatea oldbutgold este o comunitate extraordinara fata de alte comunitatii Nume discord:lilnasu Alte detalii:contul mare a fost banat , pentru ca "am jucat cu cod" cica dar asta e (banul mi-a fost dat pe cs2 in urma overwatchului si consider ca nu meritam sa iau ban , deoarece jucam bine adica peste 20 de kill-uri in meci-uri , dar mi-am facut alt cont pe care mi-am luat prime ca sa pot continua sa ma joc cu prieteni)
Edyrorekt Posted May 3 Posted May 3 Pro Ai avut mici abateri cand am fost pe server dar nu sunt mari Meriti o sansa
-alex Posted May 3 Posted May 3 PRO Baiat de treaba, nu am avut vreo problema cu tine insa daca vei fii in staff te-as ruga sa fii mai activ. Signed by -alex
xzr Posted May 4 Posted May 4 PRO Nu ai creat probleme pe sv nostru de go pana in prezent,nu am vazut sa fi avut conflicte cu alti jucatori de pe sv nostru,activitatea nu este cea mai buna dar asta sper ca se poate remedia si consider ca ai merita o sansa in staff
Horia Posted May 4 Posted May 4 PRO Baiat ce-si vede de treaba, nu creeaza probleme, consider ca meriti o sansa in staff, totusi te-as ruga ca pe viitor sa iti mai reglezi activitatea
Recommended Posts