Jump to content

CERERE UNBAN

Recommended Posts

Posted

Nick: never
Nume admin care te-a banat: horia 
Motiv: intersiz
De ce vrei unban?: ptc plm mi am luat ban ca ma jucam si nu faceam nimic parca aveam toti dreptu la o sansa

SteamID:STEAM_1:0:474541557
Nume discord: neverrul (am ban pe sv de discord)
Alte detalii: unban si fara sa mai planga staff ul asta  ca e aiurea #STOPCRYING

Posted

Salut never,inainte sa se dea acest unban all am hotorat toti din staff ca unele pers depe sv sa ramane banate tu ai fost una dintre ele si fondatori sv au fost de acord ca si tu sa ramai banat pentru ce ai facut pe sv si de asta ai primit ban.

Posted

ok, au o dovada concreta nu un cheat în calculator din 2021 curent 2025 2024 și cine o decis knd ala care se joaca pe alte comunități și când I am trimis poza mi-o dat ban pe sv de discord oldbutgold ?

Posted

Salut! Banul a fost acordat de către mine în urma unei decizii care a fost luată impreună cu tot staff-ul de pe go. Motivul NU este legat de utilizarea codurilor, ci mai degrabă de comportamentul tău urât și de lipsa de respect de care ai dat dovadă de nenumărate ori față de jucători și membrii ai staff-ului. În consecință NU vei primi unban, întrucât  dorim să menținem comunitatea OBG un loc cât mai sigur pentru toți jucătorii noștri.
De asemenea, te asigur că nimeni din staff nu plânge după tine! Tu ești singurul care o face.

Posted (edited)

Limbajul de taran, il poti tine pe camp alaturi de oitele tale, daca doresti iti pot face un cadou, si ti mai aduc si capre.
Banul ramane, interzis datorita comportamentului de taran.

Edited by _kNd
  • _kNd locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...