sbbvlad Posted April 19 Posted April 19 (edited) Nick:sbbvlad Prenume:Vlad Varsta:14 Primele 3 cifre din CNP:510 Ore jucate (poza):mai jos SteamID:STEAM_0:1:768020842 Ai citit regulamentul?:il voi citi dupa Descrie-te in cateva cuvinte:Sunt Vlad am varsta de 14 ani,sunt din localitatea Zalau si sunt pasionat de jocuri video. De ce doresti acest grad?:pentru ca ma cred capabil pentru acest grad Nume discord:sbbvlad Alte detalii: Sunt un baiat modest, cu o fire calma, pozitiva, hobby-ul meu fiind jocurile video de la 9 ani. Edited April 19 by sbbvlad
xzr Posted April 20 Posted April 20 CONTRA Nu ai citit regulamentul,sancțiuni pe server în urma comportamentului tău nu am mai văzut și îți sugerez sa mai citești odată tot regulamentul și sa revii cu o noua cerere succes. 1
Edyrorekt Posted April 20 Posted April 20 Contra Nu ai citit regulamentu, + sanctiuni si nu esti deloc activ
N3gr0_dDanutzuu Posted April 20 Posted April 20 CONTRA Nu ai citit regulamentul + activate foarte slaba în ultima perioada
Horia Posted April 20 Posted April 20 CONTRA Nu ai citit regulamentul si consider ca nu esti pregatit pentru o functie in staff.
Ryun66 Posted April 22 Posted April 22 CONTRA Nu ai citit regulamentul SIGNED BY RYUN https://steamcommunity.com/id/1337Ryun/
Recommended Posts