bossh Posted April 15 Posted April 15 Nick:Papa Prenume:Pihe Bobi Jr. Varsta:18 Primele 3 cifre din CNP:506 Ore jucate (poza):am destule(am veteran sa moara 2-3 insi SteamID:STEAM_0:1:549674828 Ai citit regulamentul?:il citesc dupa Descrie-te in cateva cuvinte:tare,talentat,6`3,nonchalant mereu De ce doresti acest grad?:DECI nu imi pot imagina cum am putut juca atat fara sa aplica ca staff,vreu sa fie jobul meu 24/7,vreau sa fac dreptate pe server si sa moderez ca atare nu ca maimutele corporatiste care modereaza Nume discord:Razvi Briceag Alte detalii:am un trecut urat si cateva banuri,mute-uri multe(o mare parte pe motive stupide de aceea vreau sa devin eu schimbare)
Edyrorekt Posted April 15 Posted April 15 Acum 1 oră, bossh a spus: Nick:Papa Prenume:Pihe Bobi Jr. Varsta:18 Primele 3 cifre din CNP:506 Ore jucate (poza):am destule(am veteran sa moara 2-3 insi SteamID:STEAM_0:1:549674828 Ai citit regulamentul?:il citesc dupa Descrie-te in cateva cuvinte:tare,talentat,6`3,nonchalant mereu De ce doresti acest grad?:DECI nu imi pot imagina cum am putut juca atat fara sa aplica ca staff,vreu sa fie jobul meu 24/7,vreau sa fac dreptate pe server si sa moderez ca atare nu ca maimutele corporatiste care modereaza Nume discord:Razvi Briceag Alte detalii:am un trecut urat si cateva banuri,mute-uri multe(o mare parte pe motive stupide de aceea vreau sa devin eu schimbare) CONTRA poza cu orele se pune, si daca ai veteran
cev666 Posted April 17 Posted April 17 CONTRA Nu esti capabil pentru staff + ai ban pentru ca iei staff la misto.
xzr Posted April 17 Posted April 17 CONTRA 1.Esti banat permanent pe sv 2.Injurii pe toata lumea din staff si zici ca vrei sa vii cu o schimbare 3.Ai facut cererea in batjocora 4.Nu meriti si nu o sa meriti un loc in staff
N3gr0_dDanutzuu Posted April 18 Posted April 18 (edited) CONTRA si cu ban si fara ban nu meritai sa fii niciodata in staff pentru comportamentul tau , tu ai spus ca trebuie sa fie persoane "mature" ca tine in staff dar uite ca ai luat ban pentru batjocora nu doar la adresa mea ci tot staff-ului SIGNED BY N3GR0 Edited April 18 by N3gr0_dDanutzuu
Ryun66 Posted April 18 Posted April 18 CONTRA nu ai ce cauta in staff,plus ca iei la misto pe toata lumea SIGNED BY RYUN https://steamcommunity.com/id/1337Ryun/
Recommended Posts