Edyrorekt Posted March 31 Posted March 31 (edited) Nick:Edy_abia_trage Prenume:Eduard Varsta:15 ani Ore jucate:52 ore (se vede in poza) Steaid:STEAM_1:0:757426867 Primele 3 cifre din CNP:510 Ai citit regulamentul:Il citesc dupaDescriete in cateva cuvinte;Salut, sunt edy, sunt pe clasa a 8a si ma joc pe acest server de fun. De ce doresc acest grad: Vreau sa ajut comunitatea de oldbutgold, prin verificarea si banarea codatilor, sau prin eliminarea persoanelor toxice, respect orice ma respecta. Nu am injurat pe nimeni pe server, Nume Discord:Edy_abia_trage Alte detalii:Incerc sa fiu cat mai activ posibil dar vor veni zile in care voi fi inactiv (Evaluarea Nationala) Edited March 31 by Edyrorekt
xzr Posted March 31 Posted March 31 PRO Sper ca pe viitor sa fii mult mai activ,nu am gasit nici macar o sanctiune ceea ce este foarte bine si consider ca ai merita o sansa alaturi de noi in staff.
N3gr0_dDanutzuu Posted March 31 Posted March 31 PRO activ , nu ai deloc sanctiuni , eu zic ca meriti o sansa in echipa staff. SIGNED BY N3GR0.
Recommended Posts