Piedone Posted March 31 Posted March 31 Nick: Piedone go.oldbutgold.ro Prenume: Eduard Varsta: 16 Primele 3 cifre din CNP: 509 Ore jucate (poza): https://imgur.com/a/ore-uxf9tD2 SteamID: STEAM_1:0:768225960 Ai citit regulamentul?: il citesc dupa Descrie-te in cateva cuvinte: Am frumoasa varsta de 16 ani, ma numesc Pavaloaia Eduard, sunt prietenos imi place sa discut cu lumea si sa ajut lumea. De ce doresti acest grad?:Doresc acest grad, deoarece sunt pasionat de jocuri video + am piciorul rupt si ma plictises sa stau degeaba si sunt si matur la varsta aceasta frageda. Nume discord: edy1981_ Alte detalii: Multumesc pentru timpul acordat citirii acestei cereri.
xzr Posted March 31 Posted March 31 PRO Baiat ce isi vede de treaba lui,daca o sa fii acceptat am rugamintea sa fii mai activ,ai doar o sanctiune pe sv ceea ce este foarte bine si consider ca ai merita o sansa in staff. 1
_kNd Posted March 31 Posted March 31 Respins, sa mi dai dovada in privat cu anii aia de administratie de care mi povesteai si ti caut un loc de munca. T/C
Recommended Posts