AresTheKing Posted March 30 Posted March 30 (edited) Nick: Ares Prenume: Dani Varsta: 20 Primele 3 cifre din CNP: 505 Ore jucate (poza): SteamID: STEAM_1:0:231731252 Ai citit regulamentul?: "il citesc dupa" Descrie-te in cateva cuvinte: Salut, am 20. Sunt o persoana calma (99% din timp), glumeata, serioasa cand e cazul . Counter-ul este un hobby de aproximativ 10 ani. Pot spune ca am ceva experienta . De ce doresti acest grad?: Pentru a mentine un mediu cat mai placut pentru fiecare jucator in parte, fara injuraturi, fara tipete. Privind dintr-o alta perspectiva, pentru a nu le ingreuna jocul/gameplay-ul jucatorilor din cauza "codatiilor/cheaterilor" . Nume discord: x_ares_ Alte detalii: Nu cred ca am vreo sanctiune la activ, si posibil merit o sansa. Imi place serverul din perspectiva tehnica, dar si gameplay-ul in sine. Edited March 30 by AresTheKing uitai sa pun cv
xzr Posted March 30 Posted March 30 (edited) PRO Baiat ce isi vede de treaba lui,este foarte activ pe server,nu are nici o sanctiune la momentul actual, cred eu unul ca ar merita o sansa in staff si s ar descurca foarte bine (vezi ca nu ai pus poza bine trebuia sa dau !ore si sa o pui pe aia) Edited March 30 by xzr
cev666 Posted March 30 Posted March 30 PRO Îți vezi de treaba ta, nu te cerți cu nimeni pe server, meriți o șansă.
N3gr0_dDanutzuu Posted March 30 Posted March 30 PRO iti vezi de treaba , nu ai deloc sanctiuni , eu zic ca meriti o sansa
Recommended Posts