joskii Posted February 19 Posted February 19 ➼ Numele real:Stefan ➼ Adresa de contact (discord):joskii_. ➼ Vârstă (dovadă cu primele 3 cifre de la CNP):508 ➼ Experiență ca Staff:am fost staff pe gamster sectiunea de survival ➼ Ai mai fost sanctionat pe server pana acum? Daca da, cu ce: nu ➼ Timp jucat pe server (+ poză dovadă): ➼ Ai citit regulamentul?:Regulamentul nu este pentru cei slabi de inteligenta ➼ Copiază regula ta favorita din regulament:Respectă și vei fi respectat! Nu iți este permis să jignești sau sa ameninți indiferent de statutul acelei persoane. ➼ Numărul de voturi (+ poză dovadă): dovada luata de pe https://minecraft-mp.com/server/340081/vote/, sunt 7 siteuri de vot 7x4=28 ➼ Pe ce secțiune ești cel mai activ?:survival, singura ➼ Câteva despre ține:sunt cunoscut pe server, ma consider frumos ➼ Cât de activ vei fi pe server?: depinde de la saptamana, pot fi foarte activ dar uneori pot sa mai scad din activitate fiind ocupt cu diverse activitati din viata mea ➼ De ce vrei Helper?:pentru ca nu este la moment nimeni in staff inafara de fondatori si consider ca le pot da o mana de ajutor in administrarea si pastrarea echilibrului serverului Quote ♔Steam | Discord♚ "Nu există limite pentru ceea ce poți realiza, cu excepția celor pe care ți le impui singur." - King Von, cred.
Recommended Posts