Robica Posted February 17 Posted February 17 Nick: Robica Ore jucate (poza): Grad actual: Helper Grad dorit: Moderator SteamID: STEAM_1:0:616670221 De ce doresti up?: Deoarece consider ca sunt activ si stiu sa ajut playerii Alte detalii:-
xzr Posted February 17 Posted February 17 PRO Esti activ pe sv,iti faci treaba ca staff si consider ca meriti acest up
joskii Posted February 17 Posted February 17 Pro esti activ, iti faci treaba, nu deranjezi pe nimeni, esti pregatit pentru acest rol ♔Steam | Discord♚ "Nu există limite pentru ceea ce poți realiza, cu excepția celor pe care ți le impui singur." - King Von, cred.
nafing Posted February 18 Posted February 18 CONTRA Nu ai o luna in staff. ╔════════════════════════════════════════════════╗ nafing adevaratul bai ratatule | My Socials | BMW E90 320D 250~HP ╠════════════════════════════════════════════════╣ ╚════════════════════════════════════════════════╝
arth Posted February 18 Posted February 18 Contra, helper de 2 sapt. verificari nu prea faci, cand ti-am cam aratat cum se face.
Recommended Posts